Alexandra Stoleru

Membru din:
September 2022
Nume/Nickname:

Descriere personală:

Lucrări expuse:

Picturi, lucrări de grafică/ilustrații și printuri de dimensiuni A3 și A4. În realizarea acestor lucrări am fost inspirată de numeroase vise pe care le-am avut pe parcursul anului 2021, de artiști precum Leonora Carrington, Hieronymus Bosch sau Constantin Brâncuși. Lucrurile realizate în cerneală pe hartie sunt o serie pe care planuiesc să o transform într-o carte cu ilustrații.

Lucrări de artă realizate pe hârtie de dimensiuni A3 și A4, în tehnica picturii în culori de apă sau grafică. Expun de asemenea printuri și sculpturi de mici dimensiuni realizate din clei cu uscare la aer.

În realizarea acestor lucrări am fost inspirată de numeroase vise pe care le-am avut pe parcursul anului 2021, de artiști precum Leonora Carrington, Hieronymus Bosch sau Constantin Brâncuși. Lucrurile realizate în cerneală pe hartie sunt o serie pe care planuiesc să o transform într-o carte cu ilustrații.

Expoziții:

Unelte folosite:

No items found.
Vreau să colaborăm

Lucrări:

Lucrare 1

Proiecte:

Nu sunt proiecte artistice disponibile.

Workshop-uri:

Doresc să fac un workshop în care să prezint tehnici de ilustrație și pictură. Deoarece am realizat ilustrații pentur cărți și reviste consider că pot prezenta câteva dintre tehnicile utilizate de mine. La realizarea acestora voi folosi materiale simple precum hartie, cerneală, culori de apă, acrilice si markere.

Mmmm... cookies ! 

Continuând să utilizați site-ul nostru, sunteți de acord cu politica noastră privind cookie-urile. Vezi Politica de Confidențialitate.