Cosmin Sandu

Membru din:
April 2023
Nume/Nickname:
Oraș:
Pitești

Descriere personală:

Eu sunt TOT si tot sunt eu.

Eu sunt TOT si tot sunt eu.

Eu sunt TOT si tot sunt eu.

Eu sunt TOT si tot sunt eu.

Eu sunt TOT si tot sunt eu.

Eu sunt TOT si tot sunt eu.

Eu sunt TOT si tot sunt eu.

Eu sunt TOT si tot sunt eu.

Lucrări expuse:

COC

CHURCH OF CIRCLE

Lumea e o serie de semne și simboluri plină de semnificații grație limbajului dobândit de-a lungul generațiilor.

Puterea limbajului de a releva sau de a ne încânta cu adevăruri, absurdități, aburditatea adevărului, moravuri, nonmoravuri, morale și imorale se propagă cât mai persuasiv prin capacitatea ei estetică. Cu cât un mesaj este mai estetic, cu atât el este mai puternic și mai ușor de asimilat. Ba chiar este primit cu brațele, sau mai bine zis, cu mintea sau sufletul deschis.

Scopul artistului este să decodifice și apoi să codifice pe un anumit suport ales prin mijloacele estetice și posibilitățile imaginii, sunetului și poveștii sau nonpoveștii anumite schițe, idei, concepte ce relevă sau nu adevăruri, nonadevăruri sau pur și simplu stări, sentimente, trăiri ce aparțin lumii interioare sau exterioare ale subiectului în sine.

Abordările sunt multiple și condiția artistului sau a omului în general vin din concepte de bază ce definesc eu-l, persoana, entitatea sau de ce nu lipsa acestor limite ce până la urmă lasă frâu liber universalității ființei.

“Eu” în mod convențional, deși “Eu” nu exist cu adevărat; “Eu” ca o convenție sau sumă a tuturor sau mai bine zis a Tot ce a fost și este; “Eu” nedefinit; “Eu” în continuă expansiune și proces de învățare pentru a dărâma bariere ale acestui corp finit; “Eu” Nimeni și Nimic; “Eu” Totul și Absolut Absurd; “Eu” orice ar însemna asta … exprim în Timp și Spațiu dintr-un colț al Percepției experiența ce în convenție exprimată, deși aproape în totalitate neadevărat identificată ca fiind Personală și Privată.

Fac poze Lumii și apoi le Transform în Iconografii printr-un Ritual Alchimic ce ia loc de la începuturile lumii încoace.

“Eu” și “Tu” nu existăm!

Tot ce este, a fost și va fi.

Nimic nu se pierde, totul se transformă.

Lumea e liniară În ideea că există timp.

Până atunci “Eu” fac cerculețe.

Expoziții:

Vreau să colaborăm

Lucrări:

Nu sunt lucrări fizice disponibile.

Proiecte:

Nu sunt proiecte artistice disponibile.

A participat la:

Încă nu au fost urcate lucrări

Workshop-uri:

Mmmm... cookies ! 

Continuând să utilizați site-ul nostru, sunteți de acord cu politica noastră privind cookie-urile. Vezi Politica de Confidențialitate.