Bucharest Sticker Fest #3

Detalii

Locație:
Nod Makerspace
Perioadă:
18 Apr -21 Apr 2023
Program:

În cadrul acestui workshop, cei curioși își pot crea propriul sticker, după preferințele personale sau lucra cu stickere deja existente. Vom învăța întreg procesul creativ de prelucrarea stickerelor decal monocrom,  de la A la Z urmând 4 pași importanți. La sfârșitul procesului stickere sunt oferite gratuit și pot fi luate acasă. Toate stickerele realizate pe durata evenimentului vor fi integrate într-o lucrare mare pe un panou de 100 x 200 cm care va fi expus.

Program

Zilnic 16:00 -18:00 - Workshop

Joi - Vineri 19:00 - 22:00 - Muzică

Sămbata 19:00 - 22:00 - Party

Video de prezentare

Harta Evenimentului

Mai jos găsești harta evenimentului cu toate activitățile desfășurate, te poți ajuta de aceasta pentru aafla informații precum program, descrieri, artiști și alte detalii.

Imagini Eveniment

No items found.

Activități desfășurate

Workshop Stickere Decal

Joi și Vineri : 16:00 - 18:00

Sâmbătă: 14:00 - 16:00

Expoziție de artă

Joi și Vineri: 16:00 - 22:00

Sâmbătă: 14:00 - 22:00

Muzică

Zilnic 16:00 - 20:09 - Lounge Music

Zilnic 20:00 - 22:00 - Party Music

IlustroShop

Zilnic: 16:00 - 22:00

MuralArt


Poate fi vizionat la intrarea locației Nod Spacemaker.

Sticker Bombing

Joi și Vineri: 16:00 - 18:00

Sâmbătă: 14:00 - 16:00

Panouri de expunere

Poate fi vizionat la intrarea spațiilor cu workshop-uri.

Instalație de artă


Zilnic: 16:00 - 22:00

Calendar Activități artistice

Activități desfășurate în cadrul evenimentului

Program

Activități

Workshop Stickere Decal

În cadrul acestui workshop, cei curioși își pot crea propriul sticker, după preferințele personale sau lucra cu stickere deja existente. Vom învăța întreg procesul creativ de prelucrarea stickerelor decal monocrom,  de la A la Z urmând 4 pași importanți. La sfârșitul procesului stickere sunt oferite gratuit și pot fi luate acasă. Toate stickerele realizate pe durata evenimentului vor fi integrate într-o lucrare mare pe un panou de 200 x 200 cm care va fi expus.

Procesul de lucru:

Pasul 1 - Pregătirea stickere-lor în format digital pe tabletă

Pasul 2 - Prelucrare stickere-lor în software și tăiere

Pasul 3 - Pregătirea materialului ( vinyl ) și îndepărtarea surplusului

Pasul 4 - Aplicarea foliei de transfer și aplicarea stickerului pe panoul de prezentare

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.

Instalația de artă

Instalația de artă Pânza Tehnologică prezintă într-o formă unică legătura dintre arta tradițională și tehnologie.  Instalația are dimensiuni cuprinse între ……în care puteți observa legătura dintre pictura principală realizată de artista Adama și obiectele reprezentative pentru tehnologie și digital. Prezența lanțurilor din compoziția instalației simbolizează legătura strânsă dintre artă și mediul tehnologic din contemporaneitate. Cele trei televizoare suspendate reprezintă lumea digitală, fiecare dintre acestea având câte o proiecție distinctă pentru a transcende publicul către mesajul expoziției.  Animația afișată pe ecranul televizorului poziționat în partea superioară a tabloului reprezintă un sistem cerebral, acesta simbolizând rațiunea umană în legătură cu emoția artistică.

Instalația va fi acompaniată de proiecții vizuale și video mapping realizate de Stephan Tarachiu și Iamandi Robert, acestea dezvoltând experiența pe care publicul o poate simți în cadrul expoziției. Pentru ca experiența să fie una completă elementele sonore prezente se vor contopi alături de proiecțiile vizuale dezvoltându-se o simbioză perfectă. Instalația Pânza Tehnologică este o lucrare ce pune publicul față în față cu schimbările mediului tehnologic în relație cu tradiționalismul artelor plastice.

Conceptul instalației este realizat de echipa Ilustromania ( Mara Malinovsky, Matteo Dumitrache, Para, Ilincaterinca, Pavel, Onea Mihai Alin )

Panou Istoria stickerelor

Oamenii pot face cunoștință cu istoria primelor stickere prezentate cronologic, împreună cu informații despre primele stickere, motivul apariției lor până la ultimele tehnologii de realizare a acestora din contemporan.

Mural Art

În cadrul evenimentului, echipa Ilustromania realizează o pictură murală la intrarea locației Nod Makerspace. Lucrarea va fi o îmbinarea a diveritelor stiluri de lucru într=un eveniment tip Arcolab realizat de către artiștii: Adama, Para, Vice Calli, Mania

Expoziție de artă - ‘’Pânza Tehnologică’’

‘’Pânza Tehnologică’’ pune accentul pe relația dintre artă și tehnologie. Arta a făcut parte din conștiința umană de la începuturi, de la primele forme de exprimare a strămoșilor noștri din peșteri până la cele mai avansate forme creație digitală.

În concepția contemporană cele două aspecte se juxtapun , se completează una pe alta pentru ca arta să evolueze alături de schimbările tot mai avansate tehnologice.Cu toate că unii dintre noi suntem intrigați de schimbările tot mai rapide a tehnologiei mai ales în relație cu arta tradițională , cele două vor continua pe parcursul evoluției să conlucreze.

Pânza Tehnologică ilustrează această colaborare între artă și tehnologie printr-o expoziție complexă ce pune în relație lucrări de artă alături de o instalație artistică bazată pe proiecții digitale și un filtru de instagram realizat special care vă va permite să savurați lucrările expuse într-un mod care să transcendă din lumea reala către cea digitală.

Evenimentul cuprinde 7 artiști care prezintă lucrări cu teme diferite și viziuni diverse pentru a va bucura de complexitate artistică și tehnologie modernă în același loc.Scopul expoziției este cel de a dezvolta un mod cat mai coerent de expunere a artei si tehnologiei pentru public fără ca acestea două să concureze una cu alta. Cei 7 artiști vor realiza un mesaj contemporan în care sensibilitatea artei să comunice cu rigurozitatea tehnologiei.Piesa centrală a expoziției va fi o instalație artistică alături de o gama largă de tablouri ce vor crea pentru public o experiență unică.

Expoziția Pânza Tehnologică se încheie cu o abordare putem spune contemporană și complexă ce sperăm noi să rămână în hardul inimilor voastre.

Panou de stickere

O formă optimă de etalarea a stickere-lor pentru public ce va cuprinde o gamă largă și modele unice de stickere realizate de artiști diversi din toata lumea

Sticker Bombing

Participanți vor avea ocazia să contribuie la realizarea a două sticker bombs direct pe echipamentul disponibil pentru workshop-ul de stickere decal.

Obiecte disponibile: Imac, Cutterplotter, mini tv

Sound Vibes


Joi

16-20: Selector Exodus x Sistah Hamsta - ReggaeDub - @jahguidance.hifi

20-22: Desvalido - RapTrap - @desvalido100


Vineri

16-20: QSie si McK - Electronic Jazz, Raggaeton ,Soft Dnb - @slv.666 & @mckedeez

20-22: McK, Corstian - Funk, House, Breakbeat - @mckedeez & @tudor.corstian


Sâmbătă

16-17: Stephan - Abiantal Breakes - @_steph_an

17-18: Osie - Soft dnb Reggaeton

18-19: Selectir exodus - Dub

19-21: Vice Calli - Popcorn, Trance

21-22: Ekitatie - Tekno

Live Performance

No items found.

Expoziție

No items found.

Workshop-uri

No items found.

Lucrări expuse

No items found.

Ateliere de creație

No items found.

Rezervă un atelier de creație

Intervenții artistice

No items found.

Activități artistice cu publicul

No items found.

Expoziție de artă

No items found.

Produsele evenimentului

No items found.