Dâmbovița Delivery 2023

Detalii

Locație:
Timpuri Noi - Mihai Bravu
Perioadă:
23 - 24 Sept 2023
Program:
10:00 - 22:00

Dâmbovița Delivery este un proiect anual prin care ne îndeplinim misiunea de recuperare a spațiului public al Dâmboviței, în zona Industriei Bumbacului, Timpuri Noi - Mihai Bravu realizat de către Asociația Nod MakerSpace.

Anul acesta comunitatea de artiști Ilustromania se alătură organizării evenimentului pe partea artistică prin realizarea unui număr mare de activități artistice cu publicul, ateliere de creație, intervenții artistice, o galerie de artă și un artshop.

Edițiile anterioare ale evenimentului au urmărit împrietenirea oamenilor cu râul și strada și au cuprins: pietonalizarea bulevardului, activități de agrement pe apă, demonstrații și concursuri cu bărci și pe plăci de Stand Up Paddling (SUP), activități de promovare a ODD și spațiu de prezentare a proiectelor Departamentului pentru Dezvoltare Durabilă, instalații artistice temporare și activități de construit, bricolat, design, realizate de Nod Makerspace și comunitatea, activități culturale, organizate de Fundația Cărturești; momente muzicale, “masa bunei vecinătăți” și spații de socializare, conferința cu stakeholderi relevanți „Dâmbovița, un râu armonizat cu orașul”.

Cei curioși au descoperit păsările care își petrec timpul pe Dâmbovița și importanța lor pentru ecosistemul riveran, prin ateliere despre ecologie și sustenabilitate, alții au participat la discuții și au ascultat inclusiv poveștile Bucureștiului de pe vremuri, relatate chiar de seniorii orașului.

Cei care preferă mișcarea și adrenalina au participat la curse cu trotinete electrice și concursuri în skateparkul instalat în mijlocul bulevardului. Au fost și ateliere de sketching și olărit, spectacole de foc și proiecte de artă colaborativă.

Video de prezentare

Harta Evenimentului

Mai jos găsești harta evenimentului cu toate activitățile desfășurate, te poți ajuta de aceasta pentru aafla informații precum program, descrieri, artiști și alte detalii.

Imagini Eveniment

No items found.

Activități desfășurate

Calendar Activități artistice

Activități desfășurate în cadrul evenimentului

Program

Activități

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.

Live Performance

No items found.

Expoziție

No items found.

Workshop-uri

No items found.

Lucrări expuse

No items found.

Ateliere de creație

Rezervă un atelier de creație

Intervenții artistice

Activități artistice cu publicul

Produsele evenimentului

No items found.