Eveniment cu muzică reggae cu invitași speciali parte din noua generație de artiști dar și generația veche de muzică reggae veniți din România, Franța și Germania. Artiștii parte din comunitate ce au participat, au desfășurat workshop-uri creative având la dispoziție mese de lucru dar au și amenajat o instalație masivă formată din 24 de tv-uri împreună cu sound sistemele dedicate pentru muzică Reggae. Pe timp de seară au fost puse în lumină 2 zone mari de proiecții videomapping ce au făcut ca atmosfera să fie augmentată prin elemente 3d și texturi anamorfice bazate pe cromatici diverse.


Locația aleasă dispunea de o suprafață uriașă de pădure și zone de camping unde au fost și amplasate mesele de lucru pentru workshop-uri și corturile pentru participanți, având 2 scene mari și un bar mereu deschis, petrecerea a fost menținută constant cu doar 2 ore de pauză, așadar 3 zile a răsunat muzica aproape fără oprire. Totodată mâncarea a fost pe măsură, gătită la ceaun și cu pizza la cuptor de lemne.

Video de prezentare

Harta Evenimentului

Mai jos găsești harta evenimentului cu toate activitățile desfășurate, te poți ajuta de aceasta pentru aafla informații precum program, descrieri, artiști și alte detalii.

Imagini Eveniment

No items found.

Activități desfășurate

Calendar Activități artistice

Activități desfășurate în cadrul evenimentului

Program

Activități

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.

Expoziție

Workshop-uri

No items found.

Lucrări expuse

No items found.

Ateliere de creație

No items found.

Rezervă un atelier de creație

Intervenții artistice

No items found.

Activități artistice cu publicul

No items found.

Expoziție de artă

No items found.

Produsele evenimentului

No items found.