Expoziție Revelion

Detalii

Locație:
București - Studio Ilustromania
Perioadă:
31 Dec 2021 - 1 Ian 2022
Program:

Pe 31 Decembrie - 1 Ianuarie 2021, de revelion, am lansat proiectul Ilustromania cu primul eveniment muzical îmbinat cu expoziție de artă, prin care s-au cunoscut și implicat mulți artiști ce au urmat să fie parte din echipă.

Totul a pornit de la ideea de a face o petrecere restrânsă care într-un final sa dezvoltat într-un eveniment de muzică și o expoziție de artă realizată de artiști apropiați dornici de expunere în rândul cunoscuților. Printre cei 82 de invitați au participat atât artiști din domeniul grafic dar și actori, muzicieni, dansatori, designeri de modă, influenceri și alte domenii. Studio-ul a fost complet reamenajat special pentru eveniment, fiind relocată 50% din mobilă pentru a face spațiu paricipanților. Rezultatul au fost 5 încăperi dedicate expoziției de artă, dar și un spațiu amenajat pentru cei ce aveau de gând sp creeze pe moment artă.

Momentele importante au fost ora 00:00 unde 82 de persoane strigau și își urau La mulți ani bucurându-se de moment. Al doilea moment important a fost show-ul de breakdance realizat de 3 dintre participanți care au acaparat atenția tuturor.

Video de prezentare

Harta Evenimentului

Mai jos găsești harta evenimentului cu toate activitățile desfășurate, te poți ajuta de aceasta pentru aafla informații precum program, descrieri, artiști și alte detalii.

Imagini Eveniment

No items found.

Activități desfășurate

Calendar Activități artistice

Parteneri

No items found.

Activități desfășurate în cadrul evenimentului

Program

Activități

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.

Live Performance

No items found.

Workshop-uri

No items found.

Lucrări expuse

No items found.

Ateliere de creație

No items found.

Rezervă un atelier de creație

Intervenții artistice

No items found.

Activități artistice cu publicul

No items found.

Expoziție de artă

No items found.

Produsele evenimentului

No items found.