Festival ArtFusion

Detalii

Locație:
Pitești - Lunca Argeșului
Perioadă:
24 - 27 Mai 2023
Program:

Festivalul ArtFusion este un proiect nou, ce se adresează publicului iubitor de artă în toate formele ei. În cadrul acestei prime ediții, organizatorii prezintă ateliere, spectacole și concursuri, desfășurate pe parcursul celor 3 zile ale festivalului Simfonia Lalelelor 2023.

Comunitatea de artiști participă în mod voluntar la eveniment, contribuind cu o parte din materialele și uneltele necesare, alături de sponsori și parteneri. Accesul este gratuit, iar evenimentul nu are limită de vârstă.

Video de prezentare

Harta Evenimentului

Mai jos găsești harta evenimentului cu toate activitățile desfășurate, te poți ajuta de aceasta pentru aafla informații precum program, descrieri, artiști și alte detalii.

Imagini Eveniment

No items found.

Activități desfășurate

Workshops

Vineri și Sâmbătă: 13:00 - 18:00

Duminica: 12:00 - 18:00

DJ

Vineri și Sâmbătă: 19:00 - 20:00

Dance Battle

Duminca: 16:00 - 20:00

Galerie în aer liber

Zilnic: 16:00 - 22:00

Calendar Activități artistice

Activități desfășurate în cadrul evenimentului

Program

Activități

Street Dance

Pentru iubitorii de mișcare și ritm oferim atelierul de Street Dance unde vă puteți exprima liber și creativ! Aici, cu ajutorul coregrafului nostru, puteți învăța pașii de bază și improviza după bunul plac.

Zilnic: 15-00 - 17:00

Susținut de: Anghel Ovidiu Andrei

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.

Fabrica de stickere

În cadrul acestui workshop, cei curioși își pot crea propriul sticker, după preferințele personale. Ei vor învăța demersul creativ din spatele creării unui sticker digital, cu ajutorul tabletei grafice. După finalizarea acestuia, sticker-ul o să fie salvat în formatul necesar pentru a fi printat pe colant. Fiecare participat va pleca acasă cu minimum un sticker!

Zilnic: 14-00 - 15:00

Susținut de: Onea Mihai Alin

Foto & Foto Colaj

Special pentru pasionații de fotografie, cât și pentru cei care îndrăgesc abilitățile practice, aici puteți să experimentați tehnicile expunerii lungi sau ale dublei expuneri. De asemenea, puteți decupa din diferite materiale și imagini pentru a le asambla într-o creație nouă și îndrăzneață de tip colaj.

Zilnic: 15-00 - 17:00

Susținut de: Laura Dinu

Henna & Fake Skin Tattoo

Participă și tu la acest workshop și vei avea un tatuaj temporar cu henna naturală .Tehnica se numește Mehndi, s-a răspândit mult în ultimii ani și în lumea occidentală sub numele impropriu de “tatuaj temporar”, deși n-are nimic de-a face cu tehnica tatuajului de a introduce pigmenți sub piele prin înțepare cu acul. “Tatuajele” cu henna sunt doar niște desene
care durează mai mult.

Zilnic: 16:00 - 18:00

Susținut de: Burtescu Irina maria

Personalizare

Adaugă personalitate și culoare hainelor de care te-ai plictisit! În cadrul acestui atelier, îți poți personaliza hainele cu ajutorul șabloanelor, vopselurilor și spray-urilor colorate.

Zilnic: 16-00 - 17:00

Susținut de: Pavel Bălan

Producție Muzicală

Workshop Producție Muzicală Ableton Live. Teorie Muzicală Basic Producție Live.

Sâmbătă și Duminică: 14-00 - 15:00

Susținut de: Ruscea Alin

Desen și Pictură

Dacă vrei să îți materializezi viziunea într-un colectiv fain cu ajutorul îndrumătorilor noștri sau dacă vrei să faci primii pași în desen și pictură, acest atelier este pentru tine!

Zilnic: 13-00 - 15:00

Susținut de: Ștefan Andrei

Face & Body Painting

În cadrul unuia dintre cele mai îndrăgite ateliere de către cei mici, puteți învăța să creați modele direct pe piele cu ajutorul instrumentelor si vopselurilor speciale.

Duminca: 13-00 - 15:00 + 14:00: 16:00

Susținut de: Ingrid Mindoc

Gravură

Dacă te pasionează tehnicile de imprimare sau tragere în serie a unor lucrări realizate pe loc, acest atelier este pentru tine! Aici cadoul nostru pentru voi sunt plăcuțele de gravură.

Zilnic: 15-00 - 17:00

Susținut de: Ionuț Cravă

Modelaj

Acest atelier este perfect pentru cei ce își doresc să experimenteze cu propriile mâini tehnici mai puțin tradiționale de modelaj. De asemenea, punem la dispoziția participanților pastă modelabilă, lut și alte obiecte cu ajutorul cărora pot realiza lucrări deosebite!

Zilnic: 14-00 - 18:00

Susținut de: Iustin Materi

Bandă Desenată

Te-ai întrebat vreodată cum ajungi să transpui pe foaie o poveste într-o nuvelă grafică? Ei bine, acuma poți afla principiile de bază ale benzilor desenate. Te ajutăm să îți creezi propriul personaj și o acțiune care să îi spună povestea. Foaie, Creion, Acțiune!

Sâmbătă și Duminică: 14-00 - 16:00

Susținut de: Radu Carp și Ana Spinu

Yoga

În acest atelier încurajăm mișcarea împreună cu relaxarea și liniștea de care toți avem nevoie. Aici puteți fi introduși în lumea Yoga cu ajutorul îndrumătorilor noștri!

Vineri și Sâbătă: 16-00 - 18:00

Dumincă: 12:00-13:00

Susținut de: Paris Florentina

Live Performance

No items found.

Expoziție

No items found.

Workshop-uri

No items found.

Ateliere de creație

No items found.

Rezervă un atelier de creație

Intervenții artistice

No items found.

Activități artistice cu publicul

No items found.

Expoziție de artă

No items found.

Produsele evenimentului

No items found.