Un eveniment ce a avut ca și scop promovarea artiștilor prin desfășurarea de workshopuri creative în cadrul unui festival de muzică și activități creative și recreative. Fiecare artist a avut la dispoziție unelte și materiale necesare pentru desfășurarea activităților inclusiv toate cheltuielile legate de transport, cort și mâncare acoperite în totalitate.

Prin intermediul colaboratorilor de la Greenaration Bulgaria cu care ma închegat o prietenie strânsă în primul proiect, am reușit să participăm la acest festival numit Wakeup, unde se desfășurau diverse activități creative, spirituale, magazine de toate felurile majoritatea având la vânzare doar lucruri făcute manual și utilizând produse locale.

În cadrul festivalului am avut ocazia să ne împrietenim cu diverși artiști ce s-au alăturat echipei pe perioada festivalului, participând zilnic la workshop-urile desfășurate. Spațiul a fost unul de 10 x 10 metri acoperit de o prelată pentru protecția solară și împotriva vântului. Sursa de energie a fost însăși soarele care ne încărcau bateriile printr-un sistem de panouri solare care ne asigurat curent pe aproape toată perioada workshop-ului. Ajutând astfel la alimentarea cutter-plotului pentru stickere și stencil-uri, luminile pe timp de seară, cât și încărcarea bateriilor diverselor device-urilor disponibile: camere foto, laptop-uri, ipad-uri.

Experiența completă a fost întregită prin live performance-urile desfășurate seară de seară cu folclor underground similar cu Subcarpați dar și muzică de dans la after party. Și evident, focurile de tabără, rachiu de smochine, hamacele ce se găseau pretutindeni, dușul cu apă rece în spații special amenajate dar și clasica baie sub cascadă pentru cei sălbatici și dornici de o distracție pe cinste.

Au fost incluse

- Materiale de Artă ( Spray grafiti, creioane, markere, pensoare, pensule, hârtie A4, A3, A2, cerneală, ustensile caligrafie, culori acrilice, linere, material stencil/stickere, materiale pentru copii )

- Transport ( București - Kuklen, Bulgaria și întors )

- Stand acoperit cu prelată, mese de lucru, curent 220w ( panouri solare ), cort, izopren sac de dormit, 2 mese pe zi

Program: 12AM - 6 PM - Workshop-uri creative

Video de prezentare

Harta Evenimentului

Mai jos găsești harta evenimentului cu toate activitățile desfășurate, te poți ajuta de aceasta pentru aafla informații precum program, descrieri, artiști și alte detalii.

Imagini Eveniment

No items found.

Activități desfășurate

Calendar Activități artistice

Activități desfășurate în cadrul evenimentului

Program

Activități

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.

Expoziție

Lucrări expuse

No items found.

Ateliere de creație

No items found.

Rezervă un atelier de creație

Intervenții artistice

No items found.

Activități artistice cu publicul

No items found.

Expoziție de artă

No items found.

Produsele evenimentului

No items found.